AG AG AG AG AG AG AG AG AG AG AG AG AG AG

Villa in London

London, United Kingdom

Description

The renovated inner space of a lush five-level house in the Notting Hill area in London in the soft classic style. The correction of the planning decisions made it possible to have a dedicated facility to be used as a cinema hall on the first level opening into the inner yard and for the study to open into a once stair platform. The oak portal of the study in artistic carving and glass engraving were made to order in Russia. The interior of the house is composed of furniture and setting articles from premium collections and designed in antique paintings as well as posters by Jules Chéret purchased at an auction. In the process of reconstruction, the terrace of the back yard was completely revamped. The tiling was changed. The dining and BBQ zones were established.

Date

2011

Client

Private

Apartment Size

400 sq m


© Alexander Glickman